Redstart-nibble - kirjeldus, elupaik

Redstarti all tähendab väikese suurusega lind, millel on särav saba. Paljud ilmselt kuulsid imelist muinasjutut lindist, kes tõi tule inimeste külmutamiseks, säästes neid. Täna vaatame üksikuid esindatud liike kogu oma hiilguses. Mis toidab, kus seda levitatakse, kuidas jahti. Uurige ka väliseid andmeid.

Kirjeldus

  1. Mõõtmete poolest on see lind veidi väiksem kui maja tüüpi varblane. Ta on ka elegantne ja ilusam. Kehal kasvab kuni 14 cm kehamassiga 20 grammi. maksimaalselt
  2. Nokk on pruuni tooniga must, põhiosas lai ja järk-järgult kitsenev. Nokk on kaetud väikese sulguriga. Paw pigmenteeris mustat, pigem lühikest.
  3. Nende lindude eripära on tuline saba, mis näeb välja nagu see süttib. See ulatub ülemises saba ääres ja sellega on kaasas ka tume triip, mis asub keskel. Lind liigutab pidevalt saba, mis muudab selle pildi põnevamaks.
  4. Need linnud on üsna aktiivsed ja mürarikkad. Nad ei saa istuda ühes kohas, pidevalt vertikaalselt liikudes. Rippuge õhus, muutudes seeläbi sarnaseks hummingbirdidega.

Elupaik

  1. Linnud on elukoha valimise osas tagasihoidlikud. Nad on seal, kus ei ole suures osas lumine piirkond. Võib suurepäraselt eksisteerida nii kuivades kliimavööndites kui ka märgades piirkondades. Linnades on palju inimesi.
  2. Nende elupaigas eelistavad linnud tihedate tiibade seas, kuid neid leidub ka avatud kohtades. Kuna pesitsuspiirkond eelistab kiviseid alasid.
  3. Linnud ei otsi täiuslikku maastikku, kus nad vaikselt elavad. Teiseste biotoopide abil eelistatakse kohti, kus inimesed elavad. See võib olla viinamarjaistandus, tööstus- või elamud, samuti mulded.
  4. Kui võtame arvesse nende isikute elupaikade keskmisi andmeid, siis 90% juhtudest asuvad nad alati inimeste kõrval. Sellised kerged loomingud.

Võimsus

  1. Toidu aluseks on loomset päritolu toit. Kuid linnud ei ole taimse toidu söömise vastu. Nad neelavad putukaid suurtes kogustes, toetuvad hooajalistele viljadele ja seemnetele. Nad toituvad selgrootutest, vigadest, ussidest ja paljudest ämblike esindajatest. Nad võivad isegi tigu süüa.
  2. Linnud jahti väikseid loomi, kelle suurus ei ületa 8 mm. Siiski on võimalik näha pilti, kui redstarts haarab vihmaussid ja röövleid, kelle keha võib ulatuda 7 cm-ni.
  3. Arvatakse, et vaadeldavad isikud jahti sageli kohapeal, millisel juhul nad püüavad saaki oodata. Linnud istuvad silmapaistmatus varitsuses. Ta võib olla kõrgel maapinnal. Sageli on selles rollis kivimid, kivid, puud ja põõsaste harud.
  4. Niipea kui redstart teatab saagist, sukeldub see kiiresti. Lind haarab ohvri ja võtab kohe maha. Lisaks huntid sellised linnud rohkem õhus. Linnud haaravad lendavaid putukaid. Nad eelistavad liblikaid ja kärbseid.
  5. Sageli satuvad linnud põõsadelt kasvavate marjadega. Kui vaatate tervet, on Redstarti toitumine üsna mitmekesine. Nad vahetavad ühelt toidu tüübilt teisele ilma probleemideta.

Aretus

  1. Sellised isikud püüavad ehitada mägedes pool-avatud pesasid, pragusid, kive ja kive. Asulates ei ole linnud üldse nirelised. Nad ei reageeri inimeste lõhnadele, mürale ja häiretele.
  2. Eluruum näeb välja nagu võimas tassikujuline struktuur. Samal ajal on tal üsna sügav põhja. Ehitusmaterjalina kasutavad linnud eelmise aasta rohu ja pika varre. Pesa põhja on vooderdatud samblike, sambla, juurte ja sulgedega.
  3. Tuleb märkida, et elamu ehitamisega tegelevad mõlemad isikud. Hooaja jooksul on harilikult 2 sidurit, harvadel juhtudel 3. Ajani, mil emane toob umbes 6 muna. Vidiska võtab veidi rohkem kui poolkuu. Naine sel juhul võtab endale kogu vastutuse. Mees toob toitu.
  4. Pärast noorte sündi jätkavad mõlemad vanemad nende eest hoolitsemist. Nad valvavad tibusid ja toidavad neid, kuni nad tugevnevad. 12 päeva pärast on noored kaetud sulgedega. Kaks nädalat hiljem on nad tiiva ääres.

Redstart - lindude ainulaadsed esindajad. Neil on ilus välimus ja ebatavalised omadused. Sellised linnud on omapärane. Nad teavad, kuidas hoolitseda oma järglaste eest ja ehitada pesasid. Nende toitumine on erinev, seega ei ole neil toiduga probleeme.

Video: Redneck-Redneck (Phoenicurus ochruros)