Blackbird - kirjeldus, elupaigad, huvitavad faktid

Praegu peetakse mustlinde sarnaste tõugerühmade seas kõige tavalisemateks lindudeks. Nad elavad suvel segatud, lehtpuu- või okasvööga. See arv on piisavalt suur, seda liiki hõredaid olendeid ei ohusta. Käesolevas artiklis uurime kõike, mis on seotud selle perekonnaga.

Kirjeldus

Загрузка...

Nende väliste andmete kohaselt erinevad meeste ja naiste sugudevahelised isikud osaliselt, kuid mitte palju.

  1. Meeste nokk on pigmenditud oranži tooniga punaselt, ei ole märgatavaid üleminekuid toonides. Mustade mustade ploomidega on märgatav läige. Alamjalgade jalad on kaetud harjaste sarnaste lühikeste sulgedega. Värvus on need pruunid, tumedad. Käpad on nelja sõrmega, üks sõrmedest on tagasi.
  2. Kas samochek vaatab läbi kayochka silma piirkonnas. See kontuur on pigmenteeritud oranži kollase värviga. Erinevalt meestest on nõel heterogeenne. Alumise osa varjund on kollane. Kaela piirkonnas võib näha laigud ja triibud. Ploomil on emased tagaküljel pruunid ja kõhuosas oranžiga okker.

Võimsus

  1. Selle liigi üksikisikud ei ole toitumise ja toitumisalase ettevalmistuse poolest valikulised. Nad leiavad toidu igal hooajal ja ei lähe kunagi näljaseks. Menüü peamine osa on ussid, mis ilmuvad pärast vihma. Suvel on toidule lisatud erinevaid putukaid, marju ja puuvilju.
  2. Linnud ei vaja vett, nad püüavad kogu vedeliku toiduga. Kui ilmastikutingimuste tõttu täheldatakse põud, siis usside asemel toetuvad linnud röövikutele, lehetäide, marjade ja puuviljadega. Põõsad ei vali mulda toidu otsimisel, vaid koguvad maapinnalt.
  3. Sagedane pilt, mida võib täheldada, on arutatud isikute käitumine. Nad hüppavad lühikesele rohule ja otsivad sööki. Siis lööge selle peale kiiresti, andes võimaluse libiseks. Linnud, kes ei karda inimest, elavad aedade ja Dacha krundide lähedal.

Elupaik

  1. Need inimesed sobivad ideaalselt erinevate kliimatingimustega. Esialgu elasid nad eranditult tihedates tiibades. Kuid hiljem kolisid nad inimeste valitud territooriumile. Tänapäeval leidub lehmade, segatud ja okaspuu triibud.
  2. Kõige julgemad inimesed elavad avalikes kohtades, olgu need siis pargid või väljakud. Jaotatakse kogu Euroopa mandril, vaadatuna linnas, selle rohelisemates osades. Arv on üsna kõrge, nii et linnud elavad peaaegu kõikjal.

Aretus

  1. Võimalikud vanemad hoolikalt valivad koha, kus tulevaste järglaste jaoks kodu ehitada. Nad võivad paigutada pesa avalikesse kohtadesse, näiteks tihkete paksudega kaetud võlvidesse. Samuti leiti puude pesad ja tihe kudumine taimestik. Kui linnud leiavad kivistruktuuris suure vahe, kasutavad nad kindlasti seda ja ehitavad pesa.
  2. Ehitamisel maja kasutatud kuivatatud rohi, erinevad juured ja pulgad. Sisemine osa suletakse saviga, mis on ühendatud sammaliga. Põhja on vooderdatud labadega. Esimene sidur on kevadel alguses või keskel, kõik sõltub lindude territooriumist. Siduris osalevad 4 kuni 6 sinise värviga pigmendiga munad, millel on hall varjund ja pruunid toonid.
  3. Inkubatsiooni puhul on see perekonna tulevane ema. Kogu protsess võtab aega umbes 2 nädalat. Kui tibud on sündinud, elavad nad koos oma vanematega pool kuud, toidavad valgu toitu ja kasvavad kiiresti. Pärast õppimist lendama ja majast lahkuma. Juba mõnda aega elavad tibud endiselt oma vanemate kõrval, et õppida ellujäämise põhialuseid.

Eluviis

  1. Arvesse võetud isikud eelistavad peamiselt metsa pesa. Selliseid linde võib seostada rändliikidega. Niipea kui sügis tuleb, kogunevad linnud karjadesse ja lähevad talveks soojadesse piirkondadesse.
  2. Linnakeskkonnas elavad inimesed on sageli istuvad. Kuid enamik neist lindudest eelistab talve veeta leebemates kliimatingimustes, kus valitseb valdavalt lõunakliima.
  3. Kevadel esimeste soojade päevade alguses hakkavad linnud naasma oma tavapärastele pesitsuspaikadele. Selle tulemusena hakkavad mehed kuulutama emakeelset ümbrust ilusate ja hämmastavate lauludega. Vaiksetel õhtutel saate kuulata mustade lindude meeldivaid laule.
  4. Mis puudutab dieeti, siis esindasid linnud erinevaid toite. Soojal hooajal hakkavad linnud enamikul juhtudel alustama erinevaid selgrootuid. Sügise alguses liiguvad viljad järk-järgult taimset toitu.
  5. Kõnealused isikud on väga kiindunud korintide, maasikate, kirsside, pihlakarjade, kirsside, vanemate, sealiha ja pähkli maitsega. Enne migratsiooni püüavad linnud piisavalt süüa. Selle tulemusena püüavad linnud päevasel ajal oma energiat säästa. Sel moel istuvad inimesed külmades päevadel üksildasesse kohta.

Huvitavad faktid

  1. Talvel on keelatud häirida esindatud linde varjupaigas. Probleem on selles, et nende meetmete tõttu on nende habras energia tasakaal. Selle tulemusena on linnud väga hirmul ja lendavad oma kodudest eemale, et leida uus üksildane koht. Selliste liikumiste ajal kulutavad inimesed tohutult palju energiat. Sellistest inimtegevustest sageli linnud surevad.
  2. Väärib märkimist, et sügise keskel jõuab uuritud isikute kehakaal 90 grammi. Samal ajal hakkavad linnud enne külma ilmaga hakkama kaaluma üle 100 grammi. Talve lõpus langeb nende kehakaal 85 grammi.
  3. Lisaks on mustad linnud erinevate helide kvalifitseeritud imitaatorid. Laulmise ajal kaasnevad inimesed oma lauludega ilusa vile. Selliseid helisid saab võrrelda sellega, kuidas omanik oma koera kutsub. Põõsad on võimelised kujutama isegi auto rataste lõhet. Linnu saab helistada telefonis.
  4. Üllatavalt on mustade inimeste seas sageli leitud albiino. Kõige sagedamini esineb neid elanikke, kes elavad enamasti linnakeskkonnas. Samal ajal ei ole linnades praktiliselt looduslikke röövloomi. Sel põhjusel võivad albiinod oma järglasi ilma probleemideta paljundada.
  5. Lisaks on kõnealuste isikute populatsioonides kindel tasakaal istuvate ja rändajate vahel. Probleem on selles, et istuvad linnud surevad sageli külmadel päevadel. Kuid paaritusperioodil elanud üksikisikud toodavad rohkem järglasi. Mis puutub rändlindudesse, siis nad jäävad külma ilma probleemideta, kuid tibud kooruvad palju vähem.

Tänapäeva materjalis oleme õppinud vähe linde, mida nimetatakse ainult mustadeks lindudeks. Need isikud on oma olemuselt üsna karmid, kaitstes tulevasi järglasi oma elu eest. Nad elavad eelistatavalt lehis, segatud ja okaspuu ribades. Kohtuge ka isiku lähedal, näiteks pargi tsoonides ja ruutudes.

Video: Blackbird (Turdus merula)

Загрузка...

Populaarsed Kategooriad

Загрузка...